Pinjaman utk Ccris dan Ctos,Swasta Gomen

Pinjaman utk Ccris dan Ctos bagi Swasta Gomen (goverment). Pinjaman ini dikhaskan untuk peminjam dari likasi Selangor dan Kuala Lumpur sahaja. Peminjam dari luar kawasan ini, kami tidak akan penuhi kerana kami ingin menghabiskan peruntukan quota yang disediakan khas dari bank-bank tempatan. Interest pinjaman peribadi agak rendah dan berpatutan bagi yang layak sahaja.

PINJAMAN PERIBADI KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN & SYARIKAT SWASTA GOLONGAN PENCEN.

Kami juga Boleh Tambah Pinjaman Untuk Anda Yang, Sudah Pinjam Di Syarikat Lain. Jaminan kelulusan Kredit Pada Hari Yang Sama,
bergantung Kepada Status.

(syarat-syarat)
*I/C PHOTOSTAT
*BUKU BANK KEMASKINI@PENYATA BANK 3 BULAN
*PENYATA GAJI TERKINI 3 BULAN
*BIL AIR & BIL ELEKTRIK TERKINI

-STARTING INTEREST 7% SEBULAN-

CONTOH:

SETTLEMENT UTK SEBULAN

PINJAM RM1000 BAYAR BALIK RM1070
PINJAM RM2000 BAYAR BALIK RM2140
PINJAM RM3000 BAYAR BALIK RM3210
PINJAM RM5000 BAYAR BALIK RM5350
PINJAM RM10,000 BAYAR BALIK RM10,700

ANSURAN BULANAN

PINJAM RM1000
-PAY OUT 85%
-INTEREST 7% RM70 SEBULAN
-ANSURAN RM270 UTK 5 BULAN
-ANSURAN RM170 UTK 10 BULAN.

PINJAM RM3000
-PAY OUT 85%
-INTERST 7% RM210 SEBULAN

PINJAM RM5000
-PAY OUT 85%
-INTEREST 7% RM350 SEBULAN


Comments

  1. Muhammad Azhan says:

    Salam…
    Saya berminat dengan “Pinjaman utk Ccris dan Ctos,Swasta Gomen”…
    Bagaimana untuk memohon?

  2. Hakim Amin says:

    Mcmana sy nk call….sy amat memerlukan duit ni

  3. Bagaimana nak pohon?

  4. saya pun nak pinjam jugak…
    bagaimana untuk hubungi anda…

  5. saya nak apply personal loan

    • saya ingin membuat pinjaman peribadi dan tak tau saluran yang sesuai jadi saya cuba dari pihak tuan untuk menguruskan dan berharap dapat kert.kasihjasama dari pihak tuan.

  6. boleh email sy x.? strawberrybanana88@yahoo.com

  7. ainikhamis says:

    bagi saya detail….sgt2 nk seatle blacklist nih…mn tau boleh..

  8. Klu nak apply mcm mana caranya…. no telefon x disertakan

    email saya yanie_1975@yahoo.com

  9. mcm mana nak apply email saya aviariche@yahoo.com

  10. Mcmmn nak apply…

Speak Your Mind

*

*
= 5 + 0