Bank yang boleh buat loan CRISS

Pinjaman Peribadi Bank Rakyat i-Aslah Mega. Pakej pinjaman peribadi Bank Rakyat untuk tahun 2012 mengalami sedikit pembaikan dengan menurunkan kadar keuntungan (interest rate) maksimumnya. Kini julat kadar keuntungan pinjaman peribadi Bank Rakyat adalah antara 3.30% hingga 4.95% ditentukan mengikut tempoh pembiayaan.

Untuk promosi di Laman Web ini permohonan dari kakitangan swasta hanya terhad kepada syarikat panel/syarikat disenarai di Bursa Malaysia yang berpejabat di sekitar Kuala Lumpur /Lembah Klang sahaja.

Lain-lain syarat pinjaman masih kekal sama. Untuk maklumat yang lebih details, boleh isi borang di bawah dahulu.


Comments

  1. saya blacklist ccris. nak langsai kan dengan cara refinance.. boleh tak?? blacklist agrobank. kerja di petronas holding. staf kontrak. baru stat 1 bulan. sebelum ni keja di company lain. TQ

  2. NAK APPLY LOAN SETTLE HUTANG SEMUA CUMA MAHU BAYAR 1 AKAUN JE.

  3. saya inginmembuat loan peribadi..tetapi saya ada ccris dan sudah mencuba banyak bank pun tak lulus apa yang saya boleh buat pada keadaan behini?

  4. Saya nak buat loan tp ccris..

  5. Saya nak apply loan dan ada ccris. nak clear loan and nak bayar 1 akaun je

  6. saya ingin membuat loan peribadi..tetapi saya ada ccris dan sudah mencuba banyak bank tetapi tak lulus . tlong pm sy utk detail

  7. saya nak try bank rakyat and employer panel bank tapi ccris kurang cantik. hope boleh pm sy.

  8. hanaqhairina says:

    Sy mahu buat personal loan.da try banyak bank tapi tak lulus.Pm for detail.TQ.

  9. seemayu Sean says:

    Saya nak apply loan dan ada ctos. nak clear loan and nak bayar 1 akaun je

  10. Heya this is kind of of off topic but I was wondering if blogs
    use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
    I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Speak Your Mind

*

*
= 3 + 8