Pinjaman peribadi swasta 2013

Bagi yang berminat untuk membuat pinjaman peribadi swasta 2013 boleh mencuba yang ini. Semoga berjaya. AREA KUALA LUMPUR DAN SELANGOR

PANEL KEWANGAN ANDA

 Penal anda yang sentiasa menyediakan khidmat nasihat khusus untuk:

 Pinjaman Peribadi
 Pinjaman perniagaan
 Pinjaman semula rumah (Refinance)

 ISTIMEWA UNTUK..!!!

 Pemohon pengeluaran wang kwsp (umur 50-55tahun)
 kakitangan Kerajaan / Berkanun / Swasta /Pencen
 Gaji Tetap (Melalui Bank)
 BLACKLIST juga diluluskan
 Ansuran 1 Bulan hingga 12 Bulan
 Selesaikan pinjaman dari syarikat pemberi pinjaman yang lain.


Comments

  1. org yg krj br 3bln blh apply ke?

  2. saya blacklist ccris. nak langsai kan dengan cara refinance.. boleh tak?? blacklist agrobank. kerja di petronas holding. staf kontrak. baru stat 1 bulan. sebelum ni keja di company lain. TQ

  3. Gaji saya RM1000.00 dan baru berkerja di selangor, adalah saya layak untuk membuat pinjaman?

  4. faatihah says:

    kerja 3 bulan kontrak boleh apply ke?

  5. nak apply loan , nak settle semua hutang-hutang

  6. gaji bawah 1500 layak mohon ke, kerja swasta je….

  7. Blh ke klau sy nk buat prmohonan pngluaran KWSP tpi umo bru dlm 30an…nma pn dh blacklist bank.

  8. bley ke nak wat loan klu gaji tak smpi 1500 sebulan…sy pekerja swasta di seremban….tp menetap kat selangor…

  9. ayiens osman says:

    saya berminat nk buat LOAN nie.saya bekerja di syarikat swasta di kawasan klang..harap pihak admin beri kerjasama…thanks..

  10. gaji sye 1200..agak2 lepas x nk wt loan?..
    kalau lepas bpe ribu leh p max..

  11. Nurul Huda says:

    Cane nk apply n brape int?

  12. saya blacklist, swasta…rm 21000. boleh buat pinjaman tak?

  13. wahedah says:

    mcm mana nak appy? leh email saya tak

  14. saya nak buat pinjaman peribadi,
    email maklumat lanjut – mohamadisa5808@gmail.com

  15. sy daaa dpt email tp tak tahu laaa mcm mane kiraan …btol ke…mcm besar sgt je…

  16. saya pkerja swasta di kargo klia , asal sepang, gaji rm1500-1800 basic+elaun.. mahu loan 10k utk pkhwinan. mohon feedback saudara. urgent sgt.. tq

  17. blh email detail kt sy
    strawberrybanana88@yahoo.com

  18. syahijar says:

    saya berminat nk buat LOAN nie.saya bekerja di syarikat swasta di kawasan subang jaya..harap pihak admin beri kerjasama…thanks

  19. syahijar says:

    kalu blh call sya…0178755642

  20. Gaji saya basic RM 1,680.00.
    Saya tidak pernah buat pinjaman.
    berapa yang saya layak untuk meminjam? adakah saya layak?
    tolong email saya aziella1390@yahoo.com.
    Tolong respon pertanyaan saya ini.
    terima kasih

  21. sy baru bekerja 2 bln di area selangor…dan gaji xsmpai 2k…blh ke apply loan?n max loan yg blh apply?harap dapat bantu.

  22. hye…mnthly my salary 2000 above …any posibilities to get loan?reply to shutthecoffin@yahoo.com

  23. yean Mikasyo says:

    Saya bekerja swata dan basic Rm1550+esentif around Rm1500/m. Saya ingin meminjam Rm5000 sahaja.
    Pls reply to my email ASAP.
    thanks.

  24. yean Mikasyo says:

    Saya bekerja swata dan basic Rm1550+esentif around Rm1500/m. Saya ingin meminjam Rm5000 sahaja.
    Pls reply to my email yeanmikasyo@rocketmail.com ASAP.
    thanks.

  25. i bekerja swasta dan basic rm3000++ & elaun rm 700 per month. i ingin buat pinjaman 50k
    boleh i dpt pinjaman.
    p/s reply to sauyeesoo@gmail.com
    thanks.

  26. saya nak buat pinjman peribadi…kol 0176075230

  27. Gaji saya RM1200.00 dan baru berkerja selama 3bulan, adalah saya layak untuk membuat pinjaman?

  28. Salam.

    Saya bekeja Swasta. bekerja dalam 3tahun. basic+Fixed allowance = RM3500++.
    saya nak membuat pinjaman dalam RM10k shj ASAP.

    please reply at afstark@gmail.com

    TQ.

  29. Tlg email saya..saya berminat utk buat pinjaman zalinao@yahoo.com

  30. Salam bro,

    tlg email saya.gaji 2.8k++,swasta. nak loan 10k.

  31. tolong email detaiL ke saya mohdrazman06@yahoo.com ..

Speak Your Mind

*

*
= 3 + 7